Supply chain management is people business?

Supply chain management. Het zorgt voor meer tevreden klanten en een betere service tegen lagere kosten. De praktijk blijkt vaak weerbarstiger. Allport Netherlands praat met mensen uit de praktijk. In deze whitepaper interviewen we Bart de Jong, Director Supply Chain EMEA & APAC voor Newell Brands. Een leerzaam gesprek met een man met zicht op de markt.

Download nu gratis!

* verplicht

  Ik geef toestemming voor het ontvangen van vakinformatie. Deze toestemming kan ik op ieder gewenst moment intrekken.

Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Meer informatie over gegevensverwerking vindt u in ons privacy statement.

Aangeboden door Allport Netherlands

Als full-service logistieke dienstverlener zetten wij het belang van onze klanten altijd centraal. Met onze vestigingen bij de wereldhaven Rotterdam en bij Schiphol zijn we daar waar we de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden. Wij ontzorgen onze klanten met korte lijnen en direct contact. Met een totaalpakket van track & trace tot proactief logistiek advies en door middel van ons uitermate efficiënt servicenetwerk met sectorspecialisten, wereldwijde kantoren en contactpersonen met lokale kennis.

Allport Netherlands is een joint venture van Allport Cargo Services Ltd, de toonaangevende Britse expeditie en logistieke groep. In 2010 fuseerde Allport met CS Logistics Holdings Ltd, waardoor het netwerk werd uitgebreid tot 5500 medewerkers in meer dan 30 landen over de hele wereld en een geconsolideerde jaaromzet van meer dan een miljard US$.

Victor Wever

CEO

Dit vindt u misschien ook interessant

8 tips bij zakendoen met China

Iedereen die handel drijft met China of een samenwerking opzet met Chinese bedrijven ervaart dat de culturele verschillen zowel valkuilen als kansen opleveren. Wij geven 8 inzichten in de meest voorkomende, belangrijkste en opvallendste cultuurverschillen om rekening mee te houden met je (toekomstige) Chinese handelspartners.

Is de digitale expediteur de toekomst?

Sommige bedrijfstakken lijken maar moeilijk of langzaam te veranderen. Onze huizen worden nog steeds niet 3D-geprint, bij aanschaf van een product van tonnen willen we face to face kunnen sparren met een adviseur en expediteurs blijven containers fysiek verschepen. Wij gingen in gesprek met Victor Wever, CEO bij Allport Nederland, om hem te ondervragen over de innovatiedrang in het expediteurs-vak.